Srovnání robotů KitchenAid Artisan 5KSM150, 5KSM7580 a 5KSM6521

srovnání robotů ArtisanMagazín > Články a zajímavosti

Také si nevíte rady jaký robot si vybrat nebo jaký robot by byl pro Vás ten ideální? Právě proto jsme pro Vás připravili jednoduché srovnání robotů Artisan 5KSM150, 5KSM7580 a 5KSM6521 od společnosti KitchenAid. V první části srovnáme roboty určené pro domácnosti, a v té druhé srovnáme roboty určené pro komerční využití.
 

Kuchyňský robot Artisan 5KSM150

Základní série 300 Watových kuchyňských robotů Artisan 5KSM150 nebo Artisan 5KSM156 je primárně určena pro domácnost, a proto také zahrnuje pestrou barevnou škálu odstínů. Roboty KitchenAid se totiž ucházejí o své pevné místo ve vizuálním stylu celé kuchyně a je možné je přizpůsobit barevnému vyznění celého interiéru. Robot má silný motor skrytý v nezničitelném kovovém těle a pětilitrová míchací mísa z nerezu jsou navrženy tak akorát na míru pravidelnému domácímu využití. Díky planetovému pohybu šlehacích nástavců dochází k dokonalému pokrytí prostoru míchací mísy bez nutnosti častého ručního stírání materiálu z okrajů. Robot vyníká také velkým množstvím příslušenství, díky tomu můžete využívat robota daleko častěji, a není nezbytné dokupovat další spotřebiče.

Kuchyňský robot Artisan 5KSM7580

Kuchyňské roboty KitchenAid vynikají především nekompromisní kvalitou řemeslného zpracování a výkonem, a to bez ohledu na to, jaký typ si chcete koupit. V době plastové, kdy se životnost kuchyňských spotřebičů počítá podle výdrže nejvíce ošizeného dílu, jsou celokovové kuchyňské roboty naprosto nesrovnatelně odolnější, funkčnější a výkonnější. Pro robot Artisan 5KSM7580 je také možné dokoupit i širokou paletu doplňků a příslušenství. Na výběr máte také širokou paletu barev. Roboty KitchenAid využívají planetárního systému mixování. Činnost robotu je rotační a navíc se rotačně pohybuje jak šlehací metla, tak hnětací hák nebo plochý drtič a to od středu až po okraj celé mísy. Díky tomu jsou přísady mixovány rychle, stejnoměrně a důkladně.


 

Kuchyňský robot Artisan 5KSM6521

Tento kuchyňský robot Artisan 5KSM6521 od společnosti KitchenAid je dododáván se skleněnou mísou o objemu 6,9 l. KitchenAid Artisan je nejvýkonnějším a nejrobustnějším kuchyňským robotem ve své třídě. Využijte výhod motoru o výkonu 1,3 koňské síly - je to skutečně šampión mezi našimi kuchyňskými roboty. Proč chtít kuchyňský robot Artisan se skleněnou míchací mísou? Sice je nerezová míchací mísa v mnoha ohledech praktičtější - lehčí, odolnější proti poškození, ale nerez ale není vhodným materiálem pro ukládání potravin do lednice, protože zanechává při dlouhém styku s potravinami slabé kovové aroma a chuť.

Srovnání robotů podle technických parametrů a vlastností - na takové to domácí míchání

Videa pro každý zmíněný model:

 

Artisan 5KSM150

Artisan 5KSM7580

Artisan 5KSM6521

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.