NÍZKÉ NÁKLADY ZA DOPRAVU

V čem jsme lepší? > Nízké náklady na dopravu

Náklady na balení a dopravu jsou přirozenou součástí fungování e-shopu, ale nepříjemnou záležitostí pro zákazníka. V našem internetovém obchodě se kombinací několika postupů snažíme náklady na balení a dopravu snížit, především pro vaše pohodlí. Ale také pro ochranu životního prostředí.

Kupujeme čisté použité kartony

Díky recyklaci čistých krabic (typicky od elektroniky) snižujeme množství odpadu a náklady na balení vašeho zboží. Pokud také myslíte na ochranu přírody, kartonové obaly vyhazujte do kontejneru na papír, v menším množství se dají také kompostovat.

Recyklujeme materiál na utěsnění zásilky

Prostor mezi krabicí výrobku a kartonem, ve kterém je zabalená vaše zásilka, je potřeba utěsnit měkkým materiálem, aby v průběhu přepravy nedošlo k poškození. Abychom těsnící materiál nemuseli kupovat a při tom vyhazovat materiál další, využíváme čisté zbytky kartonů a balící fólie jako utěsnění vaší zásilky. Opět tím dosáhneme nižších nákladů a redukce produkovaného odpadu.

Výběr více možností dopravy do ruky a na pobočku

Kromě přepravní společnosti Geis a možnosti doručení na libovolnou adresu doma nebo v zaměstnání, nabízíme i levnější dopravu na pobočku Geis Point nebo Zásilkovna. Pokud máte cestu přes Brno, nemusíte za určitých podmínek platit kromě ceny zboží vůbec nic.

Nad 2500 Kč doprava zdarma, převodem ušetříte za dobírku

Pokud cena vaší objednávky včetně DPH a po odečtení všech slev přesahuje 2500 Kč, získáte dopravu zdarma*. Platbě za dobírku se pak vyhnete, pokud zaplatíte předem.

*Neplatí pro platbu na Slovensko, tam je dobírka vždy 150,-Kč.

Aktuální podmínky dopravy a ceny najdete zde >>

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.