Barevná škála robotů KitchenAid Artisan

jak si vybrat kuchyňský robotMagazín > Články a zajímavosti

Kuchyňské roboty KitchenAid vynikají v řadě parametrů, které přímo souvisejí s jejich výkonem v kuchyni, spolehlivostí a životností.

Málo se ale zmiňuje neuvěřitelná barevná škála, zejména v produktové řadě Artisan 5KSM150, která je zaměřena především na domácnost nebo menší gastronomický provoz. K americké kvalitě, která je sama o sobě legendární, dostáváte mimořádně široký výběr zdařilých barevných provedení jako stylový doplněk do kuchyně.

Nepřehlédněte možnost mít spotřebiče a další kuchyňské vybavení sladěné do stejného, třeba i méně obvyklého odstínu.


 

Americká společnosti KitchenAid svůj první kuchyňský robot prezentovala již v roce 1908 a model Artisan existuje od roku 1919. Bylo to tedy dávno před tím, než světlo světa spatřily první plasty a než se konzumní společnost zbláznila do zboží na jedno použití. Masivní kovové tělo a kovové převody kuchyňského robota Artisan se vyrábějí pořád stejně a dá se očekávat, že funkčního robota opět podědí i vaše vnoučata, stejně, jako se to děje dnes. Vyberte jim tedy opravdu pěknou barvu.

Všechny barvy robotů Artisan 5KSM150

kuchyňské roboty KitchenAid výběr všech barev

Barva je život a ten má být co nekrásnější a nejpestřejší, stejně jako barvy robotů, které nabízí společnost KitchenAid. Lidé milují roboty KitchenAid nejen pro jejich kvalitu a výkon, ale mimo jiné i pro jejich barevnost, která dodá vaší kuchyni punc elegance a krásy. V barvách se odráží tvořivost, vášeň a jsou inspirovány oslavami, příležitostmi a setkáními v měnících se ročních obdobích. Jako jsou Vánoce a Velikonoce, Den Sv. Valentýna a Halloween, Den matek, Den otců, léto, podzim a speciální oslavy. Tyto příležitosti mají svou specifickou atmosféru, která je teď zachycena v barvách robotů KitchenAid. Každá oslava je hluboce spjata s jídlem, které poskytuje skvělou příležitost vyplnit jednotlivé dny jedinečnými okamžiky. Díky tomu to můžete udělat podle svých představ, osobitě a barevně, a to je to kouzlo robotů KitchenAid.

Paleta Bílé Vánoce

kuchyňský robot Artisan paleta bílé Vánoce

To je představa štědrého večera, kdy ulice jsou pokryté čerstvě napadaným a třpytícím se sněhem, stoly prostřené krásnými ubrusy, nádobím a příbory. Tou dobou se vždy setkáváme s našimi blízkými, abychom oslavili tento vzácný čas v roce. Elegantní čistě Bílá dominuje uprostřed všech vánočních příprav a Mandlová a Bílá káva připomíná delikátní výtvory tohoto svátečního období. Třpytivá barva Jablečného moštu připomíná blýskavé vánoční ozdoby a všude je cítit koření perníčků či svařeného vína. Tak to je vánoční atmosféra, kterou si můžete díky této barevné kombinaci připomínat celý rok.

Paleta Valentýn

kuchyňské roboty Artisan paleta Valentýn

S Valentýnskou paletou se můžete vrhnout do nejromantičtějšího dne v roce a mít jistotu úspěchu. Odhalte se jako obdivovatelé tajemství a ukažte své barvy s lesknoucí se Červenou metalízou, symbolizující touhu a pokušení, pokud si na to troufnete. Ochladit se můžete s Malinovou zmrzlinou, která je delikátním vyjádřením kovově růžové, anebo svou vášeň hrdě prozraďte oblečením v nádherné Královské červené, která je typickou barvou lásky. Pokud je toto rok sebevyjádření, pak není lepší způsob než Chrom, který se leskne jako vzácný diamant: jen symbolicky, ale zcela originálně.

Velikonoční paleta

velikonoční barvy robotů Artisan

Velikonoční paleta si navozuje jarní náladu a představuje radost z tohoto svátečního času. Venku se zelená tráva a stromy rozkvétají do Růžové a Žluté. Venku děti pobíhají s pomlázkou pod jasnou, Ledově modrou oblohou. Tyto barevné odstíny tradičních malovaných kraslic a čokoládových vajíček vzbudí zvědavost snad v každém. Jarní náladu evokuje robot v barvě Zeleného jablka. To jsou odstíny, které vypadají jako čerstvě vylíhnuté a které pozvednou váš interiér kuchyně do jiné dimenze.

Paleta Den otců

Den otců, barevná škála kuchyňských robotů KitchenAid Artisan

Silný a pohledný, elegantní a rafinovaný, to jsou typické charakteristiky otcovského světa. To vám na první pohled bude evokovat barva Kávová, ale také v těchto barvách naleznete rychlá sportovní auta v barvě Modré metalízy anebo Broušeného niklu. Co může být vrcholem luxusu než barva Medově zlatá, která rozzáří jakýkoliv prostor, kde bude robot umístěn.

Paleta Den matek

KitchenAid artisan roboty paleta den matek

Jaká barva může víc symbolizovat tento jedinečný a krásný den, kdy s láskou trháme svým matkám Šeříkové kytice anebo je obdarováváme květinami, jako jsou Fuchsie.  Oproti tomu Stříbřitě šedá barva připomíná ocelovou a uklidňující sílu mateřské péče. Tak jako čínští vojáci, tak i matky reprezentují stálost a pevnost a to sebou nese i barva Terakota.

Podzimní paleta

Roboty Artisan barvy podzimu

I když na první pohled barvy podzim nepřipomínají tak příroda právě na podzim hýří tolika barvami jako je temně indigová barva, a díky počasí se my instinktivně stahujeme do pohodlí našeho útulného domova kde i my můžeme tvořit. A díky těmto barvám vnesete do kuchyně záři tohoto ročního období prostřednictvím Žluté papriky, nebo Broušené mědi. Užívejte si delších nocí s Kobaltově modrou. Šťavnatá Ostružinová vypadá jako čerstvě utržené ovoce a připomíná i zabarvené ruce při sbírání ostružin pro pečení domácího koláče.

Paleta Halloween

paleta barev kitchenaid artisan haloween

Tento jeden z nejstarších svátků na světě oslavuje vše, co je kouzelné a tajemné a vnáší do prvních chladných dnů vzrušující záři. Oslavte tuto tradici vyřezávání dýně s výraznou Mandarinkou anebo si připomeňte mystérii okamžiku lesklou Černou. Přidejte jiskru tomuto svátku za světla měsíce se Světle šedou metalízou, která je směsicí jemné šedi s trochou čarovného prachu. Oslavte tento svátek pod rouškou noci s Černou litinou.

Zvláštní příležitosti

kuchyňské roboty Artisan

Snad možná naším nejkrásnějším odstínem je duhová Matně perlová, která vám bude už navždy připomínat váš nejkrásnější den a je nejvyšším vyjádřením oslav. Narozeniny, výročí, svatby a narození, všechny důležité chvíle v životě se vám vybaví při pohledu na robota v této nejvzácnější barvě.  Modrá metalíza bude zase odstín, který zaujme hlavní místo na každé pracovní desce bude vyzařovat vzpomínky na tyto zvláštní příležitosti při každém použití.

Letní barva

kuchyňský robot Artisan letní barva

Pokaždé když se povalujeme u moře, pod nekonečně širou oblohou a popíjíme naše oblíbené nápoje, vybavíme si tuto překrásnou Křišťálově modrou barvu. Tato svěží barva nám neustále připomíná období dovolených a se svým tyrkysovým nádechem v nás vyvolává nostalgii, pohodu a zábavu.

Nadčasová barva

kuchyňský robot Artisan barva pistáciová

Tato Pistáciová barva je stále v oblibě a přináší sofistikovaný nádech do každého období a v roce. Stejně jako ta oříšková delikatesa, náš nový odstín má původ ve středozemí a evokuje nadýchanou zmrzlinu, sytou barvu skútrů Vespa anebo stažené okenice v parném létě Italských vesniček. Tato krémová zelená svěží a jemná barva představuje chuť slaného i sladkého zároveň, a spojuje vše, po čem toužíme!

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.