VĚRNOSTNÍ PROGRAM - Sphere a CARTE

O násV čem jsme lepší? > Věrnostní program

V rámci programů Sphere a Carte poskytujeme slevu od 5 % do 25 %, pokud jsou splněny další podmínky. Pozorně si přečtěte, jestli na slevu máte nárok. Nepřipravíte se tak o možnost úspory, ale zároveň předejdete nereálným očekáváním a následnému rozhořčení :-).

Přejeme vám příjemný nákup!

Držitelům věrnostních karet Sphere a CARTE nabízíme 5% až 25% slevu.

Jak na to?

1. Zadejte číslo vaší karty do poznámky k objednávce

Pro využití slevy zadejte číslo vaší karty do poznámky a po ověření Vám bude sleva  uplatněna a daňový doklad upravený. Pokud číslo karty nebude uvedeno v objednávce nelze kartu ověřit a uznat nárok na slevu. Je ale možné nám číslo zaslat dodatečně než bude zboží odesláno přepravci. Pozdější uplatnění slevy není možné.

2. Pozor na slevu ve vztahu k dopravě zdarma!

Pro uplatnění dopravy zdarma při objednávce v hodnotě nad 2500,- Kč vč. DPH musí být konečná výše objednávky po uplatnění všech slev vyšší než 2500,-Kč vč. DPH! To znamená, že nelze uplatnit další slevu na dopravu zdarma na objednávku, je po slevě levnější. Při korunových rozdílech se samozřejmě domluvíme ve Váš prospěch.

3. Slevy není možné kombinovat

Slevu nelze uplatnit na již zlevněné zboží. Pouze u vybraného zboží (naše výrobky Homeware - keramické nože a dřevěná krájecí prkénka) se lze domluvit na kombinaci původní slevy a slevy na kartu až do výše celkových 25 °. V případě nejasností se nebojte zavolat, žádné pravidlo není tak striktní, že by neumožňovalo individuální výjimku.

Obecně:

Sphere
Poskytujeme výhody a slevy na kartu Sphere.
Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.