Srovnání robotů KitchenAid Heavy Duty 5KPM5 / 5KSM7591 a Professional 5KSM7990

srovnání kuchyňských robotů heavy duty a professionalMagazín > Články a zajímavosti

Uvažujete o koupi nového robota do provozu nebo pro každodenní používání a nevíte si rady jaký robot by byl pro Vás ten ideální? Připravili jsme pro Vás jednoduché srovnání robotů Heavy Duty 5KPM5 / 5KSM7591 a Professional 5KSM7990 od společnosti KitchenAid. V první části jsme si srovnali roboty určené pro domácnosti, a v té druhé si nyní srovnáme roboty určené pro komerční využití.

Kuchyňský robot Heavy Duty 5KPM5

Robot Heavy Duty 5KPM5 je vybaven velmi výkonným 325W motorem s deseti rychlostmi od 58 do 220 ot/min. Celokovová konstrukce, hmotnost 12,3 kg a protiskluzová gumová podložka zabezpečují kultivovaný chod a stabilitu přístroje, a to za jakýchkoliv pracovních podmínek a na jakémkoliv povrchu. Roboty KitchenAid využívají planetárního systému mixování. Díky tomu se šlehací metla, hnětací hák nebo plochý drtič pohybují od středu až po okraj celé mísy a snadno pokryjí celý pracovní prostor. Přísady jsou tak mixovány rychle, stejnoměrně a důkladně. Do horizontálního vyústění pohonu robotu je možné upevnit širokou škálu volitelného příslušenství, takže s robotem můžete snadno strouhat, krouhat, krájet, lisovat, mlít a ještě mnohem více.

Kuchyňský robot Heavy Duty 5KSM7591

Kuchyňský robot Heavy Duty 5KSM7591 je nejvýkonnějším a nejrobustnějším kuchyňským robotem ve své třídě. Kapacita nerezové mísy je 6,9 l a to pro mixování až do hmotnosti 2,2 kg mouky, což vám umožní podávat skvělé kulinářské výkony a rychle a efektivně zpracovávat i velké množství surovin. Tento robot je určen pro gastronomické provozy, od těch malých až po ty velké. Je vybaven extrémně tichým motorem s deseti rychlostmi od 40 do 200 ot/min. Samotný motor má nevídaný výkon 1,3 koňské síly (970 wattů) o příkonu 500 W, což jistě uspokojí i ty nejnáročnější kulináře. Přímý pohon robotu je konstruován za pomocí mohutných ozubených kol, které jsou využity v celokovové převodové soustavě robotu.

Kuchyňský robot Professional 5KSM7990

Robot Profi 5KSM7990 je určen pro profesionální gastronomické provozy. Je vybaven extrémně tichým motorem s deseti rychlostmi od 40 do 200 ot/min. Samotný motor má nevídaný výkon 1,3 koňské síly (970 wattů) o příkonu 325W, což jistě uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře. Přímý pohon robotu je realizován soustavou masivních celokovových ozubených kol, což dává přístroji téměř neomezenou životnost i při vysoké zátěži. Pro zvýšenou bezpečnost je opatřen ochrannou nerezovou mřížkou a stop switch - bezpečnostním vypínačem, jež umožňuje okamžité vypnutí. Kombinuje bezkonkurenční výkon a profesionální kvalitu. Při své práci využívá planetárního systému mixování - hlava rotuje od středu až po okraj mísy, přičemž se také otáčí použitý nástavec např. metla či plochý šlehač. Tím je dosaženo důkladného, rovnoměrného a rychlého promíchání surovin.

Srovnání profi robotů podle technických parametrů a vlastností - robot pro vyšší zátěž a do provozu





 

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.