Výrobky Imperia

Výrobce ImperiaKategorie: O našich značkách

Výrobce špičkových strojků na těstoviny, které vám umožní naplno proniknout do tajů a umění přípravy domácích těstovin. Díky precizní výrobě a možnostem nastavení nejen že připravíte pláty těsta s mikrometrovou přesností a identickou tlušťkou, ale díky řezacím a krájecím nástavcům vyrobíte přepestrou škálu autentických a v Itálii oblíbených tvarů.

 

V našem e-shopu najdete:

 

Strojky na těstovinyStrojky na těstoviny

Vyrobit dokonalé domácí těstoviny bez strojku, který připraví na mikrometr přesně stejný pruh těsta a poté ho rozkrájí na identické tvary, to snad ani nejde. Není divu, že v Itálii, zemi těstovinám zaslíbené, má strojek na těstoviny každá kuchařka. S tím, jak povědomí o gastronomii roste i u nás, strojek na těstoviny se rychle stává i součástí české kuchyně. Neváhejte.

Historie značky Imperia       

Italská společnost Imperia vznikla oficiálně 03.02.1932, rozvojem z malé řemeslnické dílny a začala okamžitě distribuovat strojky na těstoviny po celém světě.

Hlavním trhem vývozu se staly Spojené státy americké a jeho četné italské emigrantské rodiny, ktere díky použití strojků na těstoviny zažívali jakési sentimentální vazby a vzpomínky na jejich dalekou vlast.
Nyní společnost Imperia výváží do 77 zemí po celém světě.

Díky expanzi společnosti se značka Imperia stala synonymem trvanlivých výrobků pro domácnost se silnou identitou značky. Současná nabídka zahrnuje více než 25 položek, z nichž každá je vytvořena speciálně pro zajištění nezaměnitelné kvality čerstvých těstovin.
Mimo hlavní linie strojků na těstoviny přibyla celá řada drobných kuchyňských spotřebičů (struhadla, odšťavňovače rajčat a mlýnky na maso).

Výroba je prováděna v Italském závodě v Sant'Ambrogio, Turín a jsou hrdí na to, že je možné říci, že každý výrobek je 100 % Italské  výroby, k němuž došlo s tuzemskými pracovníky a s použitím národních surovin.

                 

                 



 

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.