Litinový hrnec ve tvaru rajčete

staub logoPotrpíte si na pěkné věci? Chcete mít něco neobvyklého, co ale přitom nebude jen zabírat místo v polici, ale s čím budete moci v kuchyni normálně pracovat? Francouzský výrobce vysoce kvalitního litinového nádobí Staub nabízí několik hrnců vytvarovaných do podoby rajčat nebo dýní. Že to zní zajímavě? No to bychom řekli.

 

Smaltovaná litina se ze všech typů nádobí velice dobře vyjímá na kuchyňském stole a je tak možné v ní servírovat svátečním hostům, což si s obyčejným nerezovým nádobím z hlediska etikety asi nemůžeme dovolit. Stejně tak nevadí, když krásný litinový hrnec, pánev nebo pekáč zůstane stát na stole mezi talíři hodujících hostí, protože je velmi dekorativní. Takto asi také přemýšeli ve francouzské společnosti Staub, když navrhovali tento krásný kousek nádobí.

litinový hrnec STAUB ve tvaru rajčete

Že není litinový hrnec Staub ve tvaru rajčete jenom na koukání, se můžete přesvědčit na dalším obrázku. Vnitřní povrch je pokrytý vysoce odolnou černou glazurou tvořenou čistě minerálním smaltem a tak snese i dlouhé roky práce s kovovým náčiním a neztratí přirozenou částečnou nepřilnavost, kterou hladký smalt nabízí u každého kvalitně vyrobeného nádobí.

 

litinový hrnec rajče staub

 

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.