Výrobky Ballarini

Ballarini - výrobky a produktyKategorie: O našich značkách

Značka Ballarini je lídrem v segmentu kuchyňského nádobí s nepřilnavým povrchem. Pro tuto značku jsou charakteristické rysy v jeho silném spojení s italskou a mezinárodní kulinářskou tradicí a technologické i tvůrčí inovaci, která je použita ve vlastních produktech. Vyjádřená heslem "budoucnost je v tradici". V poslední době se značka Ballarini zaměřuje na inovativní projekty a komunikaci značky s cílem posílit svou pozici na trzích jako velmi kvalitní výrobce produktů pro kuchyni. Jedním z výstupů tohoto projektu je například Circolo della Qualità (kruh kvality).

 

V našem eshopu najdete tyto výrobky Ballarini:

 

pánvePánve

Společnost Ballarini si udělala na evropském trhu jméno hlavně svými pánvičkami, umí je v nejrůznějších variantách nepřilnavých povrchů, černé nebo i světlé, jak je libo. Nepřilnavé povrchy Keravis nepoškrábete ani železem.

 

HrnceHrnce

I hrnce mohou mít vnitřní povrch nepřilnavý. A víte co? V porovnání s nerezovým nádobím v tom nepřilnavém ušetříte nejen za olej, ale dokonce i za energii. Hliníkové jádro ukryté pod odolnou povrchovou úpravou vede teplo několikanásobně lépe, než nerezová ocel.

 

Sady nádobíSady nádobí

V oblasti nepřilnavého nádobí je Ballarini dobře osvědčeným výrobcem s pestrou škálou produktů. Nabízí keramické nádobí, nepřilnavé povrchy na bázi syntetických pryskyřic, nebo dokonce titanové nádobí.

 

Profil společnosti Ballarini

Značka Ballarini je lídrem v segmentu kuchyňského nádobí s nepřilnavým povrchem. Pro tuto značku jsou charakteristické rysy v jeho silném spojení s italskou a mezinárodní kulinářskou tradicí a technologické i tvůrčí inovaci, která je použita ve vlastních produktech. Vyjádřená heslem "budoucnost je v tradici".
V poslední době se značka Ballarini zaměřuje na inovativní projekty a komunikaci značky s cílem posílit svou pozici na trzích jako velmi kvalitní výrobce produktů pro kuchyni. Jedním z výstupů tohoto projektu je například Circolo della Qualità (kruh kvality) ,klub zahrnuje kulinářské odborníky, kuchaře a labužníky, stejně jako umělce, spisovatele a vědce. Pořádá výstavy, akce a setkání na podporu kulinářského umění v co nejširším slova smyslu. Stále lepší produkty a myšlenky na všechny ty, kteří mají rádi dobrou kuchyni a kvalitní jídlo.

Ballarini S.p.A je jednou z nejvýznamnějších firem v Evropě z hlediska výrobních objemů (více než 12 milionů kusů ročně ), a je také lídrem v oblasti inovací, a to jak pokud jde o použité technologie tak i provedení.
Ballarini S.p.A si vyhrazuje silnou přítomnost v každém segmentu trhu : masový trh , v odborné oblasti a propagační kanál.

Produkty jsou prodávány na všech pěti kontinentech .
Itálie: 26%
Německo: 30%
Ostatní E.U. země : 25%
USA : 5 %
Blízký východ: 2 %
Zbytek světa : 12%

Společnost Ballarini je rodinný podnik , s manažersko-organizačním přístupem. Je strukturován podle oblastí na podnikání a zisk.

Historie společnosti Ballarini

Společnost  založil Paolo Ballarini v roce 1889 jako malou dílnu na výrobu kovového nádobí . V roce 1931 tvořilo katalog společnosti Ballarini více jak 2000 předmětů vč. nádobí a kuchyňských produktů. V roce 1960, společnost přijala strategické rozhodnutí soustředit své zdroje výhradně na nádobí s nepřilnavým povrchem . V roce 1980 byla podepsána licenční smlouva se společností Du Pont na dodávku Teflonu .
Od roku 1990 ve společnosti Ballarini opakovaně tlačili dopředu vývoj v oblasti nádobí s nepřilnavým povrchem. Pravidelně přichází se spoustou inovativních funkcí. Jednalo se hlavně o řadu Titanio a velmi úspěšná je řada Gli Speciali série, " Fenice " Pánve pro indukční varné desky ,"Il Rame " kolekci, " iLoveCooking "  a novinku " THERMOPOINT " tepelná zařízení, které umožňuje výrazné úspory energie stejně jako prodlužuje životnost nepřilnavý pánvi .
V současné době , Ballarini S.p.A dosáhl páté generace průmyslníků . Jejím posláním je vytváření hodnoty prostřednictvím nové kultury a kvality v kuchyni.

 

historie ballarini





 

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.