Už máte k robotu odšťavňovač?

šnekový odšťavňovač jako příslušenství k robotuMagazínČlánky a zajímavosti

Společnost KitchenAid nabízí ke svým kuchyňským robotům tento pomalý šnekový odšťavňovač jako příslušenství k napojení na horizontální hřídel.

Pokud máte některého z robotů Artisan, Heavy Duty nebo Professional, zvažte přikoupení tohoto zařízení pro dlouhé zimní večery a zvýšenou potřebu vitamínů. Pokud robota ještě nemáte, ptejte se po zvýhodněné ceně kompletu!

 

Jak jistě víte, čerstvě vymačaná šťáva z odšťavňovačů pomáhá doplnit vitamíny a minerály, které v běžné stravě někdy postrádáme. Dává možnost začít den čerstvým džusem, po obědě si dát osvěžující koktejl z listové zeleniny a večer ještě přes hrubé sítko vymačkat husté pyré do polévky.

Taky pro vás určitě nebude novinkou, že kromě odstředivých odšťavňovačů existují i pomalé šnekové, které si hodně lidí chvílí pro nízkou hlučnost, lepší výtěžnost listové zeleniny a zachování většího množství vitamínů.

No a dobrá zpráva přichází do třetice. Pomalý odšťavňovač lze pořídit i jako příslušenství ke kuchyňskému robotu. Pokud už robot KitchenAid máte, můžete rozšířit jeho funkce díky třem nastavením hrubosti sítka i o výrobu čirých džusů, šťávy s dužinou a pyré. Pokud o nákupu robota teprve uvažujete, zeptejte se na možnost zakoupit akční komplet za výhodnější cenu.


odšťavňovač KitchenAid k robotuKupte si odšťavňovač k robotu, sleva do vyprodání

Velmi oblíbené zařízení - odšťavňovač ke kuchyňskému robotu KitchenAid - rozšíří možnosti vašeho kuchyňského pomocníka o výrobu šťáv, pyré a protlaků. Kdo to myslí vážně se zdravou výživou, ale i s vařením s pomocí vlastních zeleninových extraktů, nemusí nutně kupovat samostatně stojící odšťavňovač.

 

Připojení zařízení na horizontální hřídel

Kuchyňské roboty KitchenAid, všechny produktové řady, mají vývod horizontální hřídele umístěný v hlavě přístroje, pod kovovou krytkou. Tu podle typu vyklopíme stranou, nebo sejmeme, a čtyřhran z pohonu odšťavňovače vsuneme do zdířky. Pro lepší stabilitu zajistíme šroubem.

Výběr vnitřního sítka

Odšťavňovač KitchenAid je vybaven třemi nerezovými sítky. Jemné propustí do připravené nádoby pouze čirou šťávu, střední produkuje šťávu s podílem kousků dužiny a třetí sítko slouží k výrobě pyré, protlaků nebo marmelád. Při použití třetího sítka je potřeba zavřít výtok vylisované dužiny, protože ji chceme v hlavní nádobě spolu se šťávou.

Čištění a mytí

Rozebrání celého odšťavňovače je otázkou několika sekund. Samotné tělo přístroje není vhodné umývat vodou, proto využijeme ubrousek, vlhký hadřík nebo něco podobného. Všechny odnímatelné části nicméně můžeme mýt v myčce nebo ručně, k dispozici je i kartáček na vnitřní sítka.

Celý postup na videu:

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.