Zwilling Miyabi 5000MCD, Gyutoh 200 mm
Kliknutím zobrazíte detail obrázku.
NOVINKA!

Zwilling Miyabi 5000MCD, Gyutoh 200 mm

Výrobce:
Katalog. číslo:1002009
Dostupnost:Na objednávku
Původní cena: 11298 bez DPH, 13670 vč. DPH
Naše speciální cena: 10507 Kč bez DPH, 12713 Kč vč. DPH
SLEVA:7%
Doprava:ZDARMA
DORUČENÍ:Zboží není skladem, o termínu dodání Vás budeme informovat (doba dodání se pohybuje cca. 2-5 týdnů), platba převodem není hned vyžadována. Případně si dostupnost můžete ověřit na tel. č.: 725390797
Počet: ks

Kovaný nůž Gyutoh z řady Zwilling MIYABI 5000MCD patří mezi univerzální kuchařské nože s neotřelým designem.

Jeho velikost jej předurčuje ke zpracování a krájení větších i menších kusů masa, zeleniny i ovoce. Bezespárová rukojeť je vyrobena z kudrnaté břízy s mozaikovým logem a patkou. Nůž je z práškové oceli MC63 a během výroby prochází metodou CRYODUR®. Vyniká vysokou ostrostí a tvrdostí.

Délka čepele 20 cm. Mezi rukojetí a čepelí je záštita, která chrání prsty před pořezáním a vyvažuje nůž. Japonský nůž z překládané oceli s rukojetí z březového dřeva. Nepřekonatelně ostrý a spolehlivý, jako samurajské meče. Damascénská úprava vrstvené oceli propůjčuje noži vzhled uměleckého díla.

Japonské nože se od evropských liší vyšší tvrdostí (u nožů Miyabi je to 63 stupňů Rockwell), užší čepelí a strmějším náběhem brusu na ostří. Všechny tyto vlastnosti dělají nůž výrazně ostřejším, než na co jsme zvyklí ze špičkové evropské produkce. Japonské nože krájí vlastní vahou a velmi lehce kloužou v řezu všemi druhy potravin.

Unikátní série japonských nožů Miyabi se pro německý koncern Zwilling vyrábí v japonském městě Seki, které je od středověku proslulé výrobou samurajských mečů. Unikátní technologie překládání oceli, vizuálně zvýrazněná damascénskou povrchovou úpravou, dává každému noži naprosto unikátní vzhled a vlastnosti. Střenka z březového dřeva padne do ruky stejně dokonale, jako rukojeť samurajského meče.

Typ nože: Gyuto

Nože označované jako Gyuto jsou japonskou obdobou univerzálního západního kuchařského nože (chef), ovšem s několika odlišnostmi. Nejvýraznějším rozdílem proti evropským nožům je zejména menší robustnost a nižší váha, méně materiálu na hřbetu čepele, ale vyšší tvrdost a ostřejší náběh čepele.

  • mikrokarbidová prášková ocel MC63, 100 vrstev
  • kalení tekutým plynem při -196 °C Cryodur v mrazové komoře
  • úhel broušení čepele: 19° (evropské nože se brousí na 30°)
  • rukojeť: březové dřevo Masur s dekorativními černými skvrnami
  • typ nože: Gyuto, 200 mm
  • Hmotnost 0,174 kg
Naši zákazníci k tomuto zboží ještě přikoupili

Zpět na předchozí stránku.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.