O NAŠICH ZNAČKÁCH

Zpět na Magazín zajímavostí

Historie, vývoj a filozofie značek, které prodáváme:

KitchenAid historie a produktyO značce KitchenAid

Značka  KitchenAid byla, je a bude vždy synonymem všestrannosti, spolehlivosti a dlouhé životnosti. Žádný jiný produkt nepřináší sílu, spolehlivost a výkon, který povede k dosažení skvělých výsledků na vašem stole. Jeho vynikající pověst se rozšiřuje celém světě, v desítkách zemí. Společnost KitchenAid  neustále pracuje na zlepšování a vylepšování svých produktů, poskytování vynikajících služeb a zákaznickou podporu, vše je podpořeno vynikajícím záručním programem. Miliony zákazníků po celém světě hledí na KitchenAid jako na značku jednoznačné volby - Doufáme, že vy budete taky!

 

Ballarini - výrobky a produktyO značce Ballarini

Značka Ballarini je lídrem v segmentu kuchyňského nádobí s nepřilnavým povrchem. Pro tuto značku jsou charakteristické rysy v jeho silném spojení s italskou a mezinárodní kulinářskou tradicí a technologické i tvůrčí inovaci, která je použita ve vlastních produktech. Vyjádřená heslem "budoucnost je v tradici". V poslední době se značka Ballarini zaměřuje na inovativní projekty a komunikaci značky s cílem posílit svou pozici na trzích jako velmi kvalitní výrobce produktů pro kuchyni. Jedním z výstupů tohoto projektu je například Circolo della Qualità (kruh kvality).

 

BergHoff historie a produktyO značce BergHOFF

Belgická značka BergHOFF se vyznačuje inovátorstvím v designu i v konstrukci nádobí, důrazem na kvalitu materiálu i provedení a snahou o maximální komfort při používání. Ve svém repertoáru má veškeré kuchyňské vybavení od nožů a příborů až po sady nádobí a pečící keramiku.

 

Výrobce ImperiaO značce Imperia

Výrobce špičkových strojků na těstoviny, které vám umožní naplno proniknout do tajů a umění přípravy domácích těstovin. Díky precizní výrobě a možnostem nastavení nejen že připravíte pláty těsta s mikrometrovou přesností a identickou tlušťkou, ale díky řezacím a krájecím nástavcům vyrobíte přepestrou škálu autentických a v Itálii oblíbených tvarů.

 

Veýrobce Berndorf SandrikO značce Berndorf Sandrik

V dnešní době byste těžko ve středoevropském prostoru hledali výrobce nožů a příborů s podobně dlouhou historií a vytrvale vysokou kvalitou výroby. Kuchyňské nože Berndorf Sandrik se právem řadí ke špičkovým výrobkům a sady příborů se zejména na Slovensku, kde firma sídlí, dědí po generace. Nebylo tomu ale vždycky tak.

 

Výrobce HomewareO značce Homeware

Původ obchodní značky Homeware je ve výrobě a prodeji kvalitních keramických nožů a dřevěných prkének na krájení. O jejich nesporných výhodách se dočtete zde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.