Návod na použití příborů Berndorf Sandrik

příbory Berndorf SandrikMagazín Homeware > Návody a manuály

Příbory Berndorf Sandrik, to je téměř 120 let tradice výroby luxusních příborů na Slovensku, která sahá mnoho let do éry Rakouska - Uherska. Pokud chcete zažít sváteční chvíle při použití příborové sady od výrobce, jehož nože, vidličky a lžičky používala vídeňská šlechta, bohatí měšťané a honorace všeho druhu, vězte, že luxusní příbory značky Berndorf - Sandrik jsou dnes k mání všem zájemcům, a to stále v prvotřídní kvalitě.

Pro dlouhou životnost a vysoký lesk příborů prosím dodržujte následující rady:

 

Příbory Berndorf Sandrik

ČTĚTE PŘED POUŽITÍM A USCHOVEJTE POKYNY

Pro udržení perfektního vzhledu a životnosti příborů Berndorf Sandrik prosím mějte na paměti naše doporučení ohledně mytí a čištění.

Nikdy nečistěte příbory pomocí drsných agresivních čistících prostředků, abyste nepoškodili lesklý povrch. Pro perfektní lesk utřete příbory suchou a měkkou látkovou utěrkou.

Při mytí příborů v myčce na nádobí je třeba bezpodmínečně dodržet návod na obsluhu zařízení, hlavně co se týká dávkování čistících prostředků, stejně jako pravidelného doplňování regeneračního prostředku. Čepele nožů mohou vlivem změkčovadla zmatnět, i když výrobce označuje příbory jako vhodné pro myčku. Nevzhledným skvrnám od zbytku vody z myčky předejdete utřením měkkou utěrkou (místo sušení v myčce). Nože ukládejte do speciálního koše v myčce ostřím vzhůru a zamezte vzájemnému narážení.

V jednom koši nedoporučujeme umývat v myčce dohromady příbory z chromové oceli 18/10 a chromové oceli 18/0. Do koše ukládejte příborové díly držadlem dolů.

Zbytky jídel jsou vetšinou kyselé a napadají povrch příboru. Proto čistěte příbory ihned po použití. Případné fleky na povrchu nečistěte drsným, agresivním prostředkem na čistění ušlechtilých kovů.
Příbory Berndorf Sandrik skladujte v suchu v běžných podmínkách při pokojové teplotě.


 

 

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.