Zwilling Sous Vide poklice 24 cm nerez

Zwilling Sous Vide poklice 24 cm nerez

Výrobce:
Katalog. číslo:1020831
Dostupnost:Na objednávku
Původní cena: 442 bez DPH, 535 vč. DPH
Naše speciální cena: 429 Kč bez DPH, 519 Kč vč. DPH
SLEVA:3%
Doprava od:89 Kč
DORUČENÍ:Zboží není skladem, o termínu dodání Vás budeme informovat (doba dodání se pohybuje cca. 2-5 týdnů), platba převodem není hned vyžadována. Případně si dostupnost můžete ověřit na tel. č.: 725390797
Počet: ks

Představujeme Vám novinku - poklici Zwilling Pro S, která je dokonalým doplňkem vaší sady pomocníků pro vaření metodou sous-vide. Byla designována pro použití s vařičem Enfinigy Zwilling a vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 o průměru 24 cm.

S její pomocí můžete vařit metodou sous-vide i s poklicí, tedy bez tepelných ztrát, kterým musí čelit konkurenční značky. Poklice je multifunkční. Díky silikonové vložce ji můžete vdomácnosti používat i pro běžné vaření. Navíc byla opatřena saténovým povrchem, který je odolný proti poškrábání.

S použitím poklice ušetříte během vaření metodou sous-vide až 50 % energií, neboť poklice zabraňuje úniku páry a tepla a ohřívač se nemusí tak často zahřívat. Skutečnost, že se sous-vide vařič nemusí tak často zahřívat pak samozřejmě prodlužuje i jeho životnost. Poklice Zwilling Pro S se hodí se pro všechny kastroly a hrnce o průměru 24 cm. Poklici s praktickým saténovým povrchem, jenž je odolný proti poškrábání, lze také mýt v myčce nádobí.

Poklice Zwilling Pro S pro vaření metodou sous-vide:

  • Designována pro použití s ponorným ohřívačem pro metodu sous-vide Enfinigy
  • Ušetří až 50 % energií oproti vaření bez poklice
  • Zamezuje odpařování vody = nemusíte vodu dolévat
  • Odnímatelný díl ze silikonu umožňuje použití poklice i pro běžné vaření
  • Diametr otvoru činí 5,9 cm
  • Vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli 18/10
  • Saténový povrch odolný proti poškrábání
  • Vhodná pro mytí v myčce nádobí

Co je vaření metodou sous-vide?

Jde o vaření vakuovaných potravin ve vodní lázni udržované při stálé teplotě, při němž se zachovávají výživové hodnoty potravin. Pro vakuování se používají kvalitní potraviny a opakovatelně použitelné sáčky uzavíratelné na zip, které jsou šetrnější k životnímu prostředí. Díky tomu, že suroviny nepřichází do přímého kontaktu s vodou a vaří se ve vlastní šťávě, ponechávají si svou původní barvu, mají výraznější chuť a jsou šťavnatější. Maso je křehké, přitom ale pevné, zelenina al dente. Metoda sous-vide je snadná a navíc zajišťuje dokonalé výsledky vaření. Jsou pro ni důležité dva faktory: teplota suroviny v jejím jádře a čas nezbytný k jejímu uvaření. Záleží na tom, jakou potravinu chcete připravovat. Ryby se vaří například při teplotách mezi 41 a 65 °C, hovězí maso při teplotách mezi 60 a 65 °C, vepřové maso, drůbež či zvěřina pak mezi 50 a 75 °C. Ovoce a zelenina vydrží 65 až 85 °C. Luštěniny a obiloviny se zase vaří při teplotách blízkých varu.

Co potřebujete, abyste mohli vařit jako v michelinské restauraci?

Pro optimální funkčnost vařiče sous-vide Enfinigy potřebujete větší hrnec o objemu 6–20 litrů, vakuovací sáčky Fresh & Save, které odolají i vysokým teplotám, a vakuovací pumpu ze stejné kolekce. Při jisté zručnosti si vystačíte pouze s vakuovacími sáčky, ze kterých vymačkáte vzduch, ale to se nemusí vždy povést na 100 %. Místo uzavíratelných zip-lock sáčků můžete pro sous-vide používat také sous-vide sáčky se silnými švy, plastovou potravinářskou fólii či zavařovací sklenice. U všech plastových produktů je potřeba kupovat kvalitní produkty určené pro styk s potravinami a vhodné pro vaření ve vysokých teplotách. Vakuované potraviny vložíte do nádoby, na tu nasadíte ohřívač Enfinigy, nastavíte čas a teplotu a přiípadně dolijete vodu do hrnce. Pokud chcete dosáhnout lahodné chuti pečeně či grilovaného masa, můžete maso ještě opéct v troubě, na grilu či grilovací pánvi.

Získáte čas a zbavíte se stresu

Při vaření nemusíte tolik organizovat čas a také nějaký navíc ušetříte. Zbavíte se nepříjemných pocitů kvůli tomu, zda se vám podaří maso správně propéct nebo zda jídlo nevystydne do doby, kdy přijede rodina.

Pokud čekáte hosty na nedělní grilování, maso si v klidu v pátek večer vložíte i s marinádou či kořením do vakuovacích sáčků a necháte přes noc vařit při nízké teplotě. Až přijdou hosté, pouze masíčko vložíte na gril a pěkně opečete, aby bylo zlatavé dle vašich představ. Hosté mají zpoždění? Nevadí! Středně udělaný steak zůstane středně "propečený", i kdy by zůstal ve vodě o dvě hodiny déle. Díky ohřívači Zwilling Enfinigy získáte jistotu, že je maso uvnitř správně šťavnaté a uvařené i v jeho jádru, a to bez ohledu na jeho tloušťku.

Maso dokonce neztrácí ani svůj objem. Teplota vody, ve kterém připravujete potraviny, ať už jde o maso, rybu, zeleninu či ovoce, nikdy nepřesáhne bod varu. Nehrozí tak převaření či spálení vašich surovin.

Výhody vaření metodou sous-vide s pomocí ohřívače Zwilling Enfinigy

  • Ideální pro kontrolované vaření v časovém předstihu – vhodné pro přípravu kvalitního masa, ryb, zeleniny či ovoce
  • Pomalé vaření metodou sous-vide uchovává vitamíny a jiné výživové látky, také barvu potravin
  • Vždy dokonalé výsledky – nedochází k převaření, rovnoměrné provaření masa od jeho okrajů až ke středu
  • Pro křupavou kůrku či vůni pečeně lze následně opéci na pánvi, grilu či v troubě
  • Kompaktní elektrický přístroj o délce 32 cm a celkové šířce 8,5 cm (i se svorkou)
  • Nepotřebujete varnou plotýnku, pouze elektrickou energii a případně gril
  • Intuitivní LED dotykové ovládání (skryté v off režimu pro čistý moderní design)
  • Funkce časovače nastavitelná po jedné minutě, od 1 minuty do 99:59 hodin
  • Použít můžete na jakémkoliv místě v dosahu elektřiny, čímž uvolníte místo na plotýnce
  • Lze použít pro jakýkoliv hrnec v kuchyni o objemu 6 až 20 litrů
  • Rozsah ohřevu 25 až 90 °C, při teplotách 40-70 °C stabilita teploty +/- 0,1-0,2 °C
  • Odnímatelné části a hygienický bezespárý povrch pro snadné čištění

Zapomeňte na velké a těžké vakuovačky a věčné hledání jednorázové vakuovací folie!

  • FRESH & SAVE = elegantní, kompaktní vakuovací program, který je kdykoli připraven k použití. Žádné dráty, jednoduchá obsluha.
  • Dobíjecí elektrická vakuovací pumpa váží pouze 300 g a ovládá se jediným tlačítkem. Sama pozná, kdy se má vypnout.
  • Skleněné vakuovací boxy jsou ideální do chladničky, opakovaně použitelné vakuovací sáčky perfektní do mrazničky.

Výhody vakuování potravin se Zwilling FRESH & SAVE

  • Déle čerstvé: vakuované potraviny zůstanou až 5x déle čerstvé (maso, ryby, zelenina, hotová jídla i zeleninové saláty)
  • Efektivní uskladnění potravin: uchovává chuť, vůni, živiny i vitamíny - v chladničce i v mrazničce
  • Na nákup 1x týdně: čerstvé potraviny máte kdykoli po ruce ve vaší chladničce, takže do obchodu nemusíte tak často
  • Rychlé marinování masa: díky vakuu pronikne koření a marináda rychleji do masa, stačí 30 minut
  • Sous vide: s vakuovými sáčky můžete vařit moderní metodou sous vide
  • Konec plýtvání potravinami: lepší plánování, můžete navařit dopředu a vychutnat si čerstvé později, zbytky nevyhazujte ale vakuujte
  • Chytrá aplikace: pohlídá termín spotřeby, poradí co uvařit a pomůže s nákupním seznamem

5× déle čerstvé*

  • Systém na vakuování potravin od Zwlling FRESH & SAVE5x prodlouží čerstvost masa, zeleniny, ovoce i hotových jídel. Představuje malou revoluci v uskladňování potravin.
  • Exkluzivní technologie prodlužuje trvanlivost, pomáhá zachovávat živiny, vůně a v mrazničce předchází tzv. freezer burns (poškození potravin "spálením" mrazem při špatném způsobu zamrazení).
  • Efektivní odsátí vzduchu výrazně zpomaluje množení mikroorganismů (bakterií a plísní), které způsobuje, že se potraviny zkazí.

*oproti běžnému skladování potravin bez využití vakua

Uvařte o víkendu, snězte v týdnu!

  • Je to tak, domácí stravě se nic nevyrovná, pomůže vám jíst zdravěji, ušetřit a chovat se ekologicky zodpovědně - neplýtvat potravinami.
  • Díky prodloužené čerstvosti pomocí vakua, můžete o víkendu navařit na celý týden a během hektických pracovního dnů neztrácet čas vařením.
  • Skoncujte s každodenním nakupováním - díky prodloužené čerstvosti potravin stačí vyrazit do obchodu 1x týdně.

Konec zápachu

  • Nebojte se aromatických potravin - čerstvých ryb ani zrajících sýrů. Po zavakuování nejen prodloužíte jejich trvanlivost, ale typické aroma, které by jinak prostoupilo celou chladničku, zůstane pevně uzamčeno v dóze či sáčku.

Buďte EKO a neplýtvejte, buďte SMART

  • Průměrný Čech ročně vyhodí 46 kg jídla (zdroj), Zwilling FRESH & SAVE nejen prodlouží čerstvost potravin (a vy je nebudete muset vyhazovat). Navíc​ skleněné dózy z odolného borosilikátového skla a opakovaně použitelné plastové sáčky jsou mnohem šetrnější k životnímu prostředí, než jednorázové sáčky či vakuovací folie.

Video:

Chytrá mobilní aplikace Zwilling culinary world (pro iOS i Android) ve spojení s QR kódem na každé dóze a sáčku vám pomůže lépe plánovat nákup i pohlídá termín spotřeby uskladněných potravin. Doporučí i recept, který z uskladněných potravin můžete připravit a pomůže i se sepsáním nákupního seznamu.

Naši zákazníci k tomuto zboží ještě přikoupili

Zpět na předchozí stránku.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.