Tak aby zůstal kvalitní nůž dlouho ostrý, je potřeba využívat ke krájení dřevěné nebo bambusové prkénko, které nesmí být příliš měkké, aby se z někoho neodštipovaly nežádoucí třísky. Snažte se nepoužívat příliš tvrdá prkénka (skleněná, mramorová), protože nože by se rychleji tupily a hrozilo by i poškození čepele.
Proto prkénko z bambusu je ideální krájecí plochou pro svou optimální tvrdost a odolnost, zároveň dřevo je přírodní materiál, který bude vypadat ve vaší kuchyni krásně. Prkénko může používat pro krájení z obou stran. Díky nevšední dřevokresbě slisovaných částí bambusového dřeva Vám nezevšední. Prkénko je po obvodu opatřeno drážkou pro odvod přebytečných šťáv, aby krájené maso či zelenina po prkénku neklouzala. Každé dřevěné prkénko i to bambusové vyžaduje pravidelnou péči - ideální je potřít jej jednou měsíčně kuchyňským olejem, aby nevysychalo a uchovalo si svou barvu a nedocházelo k tvarovým deformacím.
Zpět na předchozí stránku.
Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!
HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice
Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE
navštivte také eKitchenAid.cz
Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:
Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.
© HOMEWARE s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o. Zobrazit panel o souborech cookie.