Zwilling Enfinigy - italský design, německá kvalita

zwilling enfinigyPosedlost Němců dokonalostí je známá věc a ne nadarmo patří tradiční nožířská výroba v Solingenu doslova ke světovému kulturnímu dědictví. V solingenské společnosti Zwilling přivedli průmyslově vyráběné kuchyňské nože k dokonalosti a evidentně tím nehodlají končit.

Miláno a Solingen

Série Zwilling Enfinigy spojuje léta technologického vývoje elektrických spotřebičů v německém Solingenu s nadčasovou designérskou školou v Miláně, jmenovitě s návrháři Matteo Thunem a Antoniem Rodriguezem. Výsledkem je puristicky vypadající a přímo kosmicky vyladěná série drobných pomocníků do kuchyně, mixér, topinkovač a rychlovará konvice.

rychlovarná konvice Zwilling Enfinigy

Vypracovaný design poznáte podle toho, že je při bližším pohledu ještě hezčí, než z dálky. Konvice Enfinigy uchvacuje každým detailem.

Inovace ruku v ruce s historií

Držet se osvědčených věcí je správné. Hledět dopředu a vyvíjet se je také správné. Je ale možné oba principy spojit? Na to se stačí podívat na celosvětový úspěch značky Zwilling a klíčové rysy jejich výrobků - opora ve třech stoletích tradice a řemeslného umu, přitom neustálé posouvání našich možností kupředu. Když se řekne 1731, je jen těžké si představit, že se může jednat o datum založení technologicky inovativní firmy, která posouvá hranice výkonu, pohodlí i designu.


zwilling enfinigyPoznejte výrobky Zwilling Enfinigy

Nadčasová dokonalost uvnitř, nadčasová krása zvenčí. Spojení německé techniky a italského srdce v designové řadě kuchyňských spotřebičů. Měřítko vašeho vybraného vkusu a smyslu pro kvalitu bez kompromisů.

 


Mixér s nožem s piraními zuby

Absolutní novinkou je v Solingenu vyvinutý zoubkovaný nůž, který převádí mimořádnou sílu motoru v mixéru Zwilling Enfinigy na bezprecedentní výkon a lahodný výsledek. Patentní tvar s malými zuby, které si v ničem nezadají s nebezpečnou amazonskou rybou, se postará v kombinaci s tvrzenou nádobou o nejedno příjemné překvapení při práci na vašich oblíbených receptech.

piraní zuby na noži zwilling

Nebezpečně ostrý nůž bezpečně uložený v nádobě z tvrzeného a hygienicky nezávadného Tritanu. Stará se o nejjemnější mixování a o vaši spokojenost.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.