Výrobky KitchenAid

KitchenAid historie a produktyKategorie: O našich značkách

Značka  KitchenAid ® byla, je a bude vždy synonymem všestrannosti, spolehlivosti a dlouhé životnosti. Žádný jiný produkt nepřináší sílu, spolehlivost a výkon, který povede k dosažení skvělých výsledků na vašem stole. Jeho vynikající pověst se rozšiřuje celém světě, v desítkách zemí. Společnost KitchenAid  neustále pracuje na zlepšování a vylepšování svých produktů, poskytování vynikajících služeb a zákaznickou podporu, vše je podpořeno vynikajícím záručním programem. Miliony zákazníků po celém světě hledí na KitchenAid jako na značku jednoznačné volby - Doufáme, že vy budete taky!

V našem e-shopu najdete:

 

Kuchyňské robotyKuchyňské roboty

Vlajkovou lodí a nejznámnějším výrobkem společnosti KitchenAid je její kuchyňský robot. Design, který se nemění už několik generací, skrývá pod nádherným lakovaným povrchem kovové tělo, kovovou převodovou skříň a kovové převody. Nezničitelný a přitom tak precizní.

 

MixéryMixéry

Vyrobit mixér tak, aby byl rychlý a zároveň tichý, úsporný a zároveň efektivní, krásný a zároveň stabilní a bezpečný, to je hodně protikladů v jednom. Společnosti KitchenAid se to ale povedlo a lepší mixéry, než Artisan nebo Diamond neseženete. Vlastně ano - mixéry KitchenAid 5KB5080 s magnetickým pohonem.

 

food processoryFood processory

Pokud denně krájíte množství zeleniny a jde vám o rychlost, nebo i o estetiku, když je zeleninu potřeba servírovat syrovou, může pomoci šikovný ruční kráječ, ale nadřete se. Všechny výhody moderních kráječů spolu s výkonným motorem a řadou funkčních vychytávek v sobě spojuje kráječ - food processor KitchenAid.

 

SekáčkySekáčky

Jednoduše, v malém balení, ale efektivně. Tak by se daly charakterizovat sekáčky KitchenAid. Umí jednu věc, zato bezchybně. Homogenní sekání zeleniny, masa, ořechů nebo ledu na malé kousky, nebo až na pyré, jak je libo. Potichu, rychle a bezpečně, jak už jsme si zvykli u výrobků značky KitchenAid

 

Kávovary a espressaKávovary a Espressa

Společnost KitchenAid umí vyrobit špičkové profesionální pákové automaty na presso, stejně jako výkonné domácí kávovary na přelévanou nebo překapávanou kávu. Množství technických vylepšení, bezchybný design a dětsky jednoduchá obsluha - koneckonců - je to vyráběno pro americký trh.

 

ToustovačeToustovače

Topinku z toustového chleba můžete buď prostě upéct, nebo si s ní pohrát a připravit ji tak, jak vám bude chutnat nejvíc. Přijdete za pět minut? Není problém, pořádný toustovač ji udrží teplou, než si ji sami vyndáte. Dopřejte si luxus pečeného chleba a toustů tak, jako nikdo jiný.

 

VaflovačeVaflovače

Milujete belgické wafle a nechce se vám běhat přes ulici, kde je prodávají předražené? S vaflovači KitchenAid je můžete mít za pět minut, nadýchnuté, krásně voňavé a chutné. Díky digitálnímu časovači nemůžete udělat chybu v odhadu času. Staňte se curkářem jen tak, pro zábavu.

 

KávomlýnkyKávomlýnky

Konstrukčně jednoduchý kávomlýnek KitchenAid vyniká v komfortu obsluhy a použití. Nejen že ho díky zaoblenému tvaru snadno utřete, nejen že se dostanete dobře k mlecím kamenům, ale pomyslete na 15 stupňů mletí - od pressa až k frenchpressu, nebo na fakt, že díky velmi nízké rychlosti mletí se káva nepřehřívá a nenabíjí statickou elektřinou.

 

Rychlovarné konviceRychlovarné konvice

KitchenAid ve svých rychlovarných konvicích nabízí vedle nadčasového designu, na který jsme u značky po generace zvyklí, i další bonusové vlastnosti - například velmi přesně nastavitelnou teplotu vypnutí. Znalci vědí, že ne každý nápoj je třeba zalít vroucí vodou, tak proč si kazit chuť?

 

Kuchyňské náčiníKuchyňské náčiní

Praktické, hezké a s vysokou životností, takové je nářadí do kuchyně od společnosti KitchenAid. Pokud máte rádi barvy a potrpíte si na krásné věci, neváhejte a podívejte se do naší nabídky. Doporučujeme k doladění kuchyně vybavené designovými spotřebiči KitchenAid.

 

Historie značky KitchenAid:

Myšlenka na stojanový mixér vznikla u Herberta Johnsona, který se coby inženýr pracoval v Hobart Corporation, inspiroval poté, co viděl pekaře při míchání těsta, a myslel si, že musí být lepší způsob, jak to udělat. V roce 1914, začal samotný vývoj, a brzy se zrodil model "H", který jako první mixér zahájil průmyslovou výrobu.

Produkt byl pojmenován když někdo uvedl: "nezajímá mě, jak mu říkáte, ale já vím, že je to nejlepší pomocník do kuchyně (kitchen aid), jakýho jsem kdy měl!"

     představení společnosti kitchenaid

Na testování prvních vyrobených prototypů se podílely manželky manažerů společnosti, které provedly zkoušku náročným provozem ve vlastní domácnosti. Vyladěný a otestovaný produkt mohl na pulty. Samotný prodej začínal v malých obchodech, železářstvích, ale vzhledem k obtížnosti přesvědčit maloobchodníky prodávat nový produkt, společnost rekrutoval převážně ženy jako svou prodejní sílu, které prodávaly tyto mixéry door-to-door.

V současné době společnost KitchenAid ® vyrábí mnoho produktů a výrobků určených převážně do kuchyně. Jsme rádi, že vám můžeme nabídnout tyto produkty v našem e-shopu.

         všechny barvy mixérů kitchenaid artisan

 

 

 

 

 

 

 



 

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.