SMEG novinky - topinkovač TSF01

novinky topinkovač smegMagazínČlánky a zajímavosti

Plátek chleba se dá opéct na milion způsobů, ale z nějakého důvodu dáváme přednost tomu, co zároveň potěší oko.

Nové topinkovače SMEG jsou možná první, na které se vydržíte dívat celou dobu, než topinka vyskočí hotová.

 

Protože jídlo je vášeň

Řekli byste "obyčejný toast", co na tom. A věřte, neměli byste pravdu. Kulinářský svět se na nic nedívá jako na "obyčejné", když je v tom alespoň trocha potenciálu. A nedávná obsese foodies celebrit avokádovými toasty a burákovým máslem, které ovšem neobsahuje buráky, toho může být důkazem. Svět se zbláznil do topinek, toastů nebo toustů, protože jsou rychlé, nabízejí nekonečně možností otevřeným hlavám a když se udržíte trochu při zemi, mohou být i zdravé.

Protože chcete dobře vypadat

I děti dneska ví, že můžete být třeba mistr světa, ale když nemáte styl, nejste nikdo. A když se řekne dobře vypadat, Italové by mohli dávat přednášky. Ale raději ne. Raději je nechte sklonit se nad rýsovacím prknem, protože potom můžete dostat toto:

výrobky smeg design

Lesklý lak a nerezové prvky - dojem solidní konstrukce a luxusní spolehlivosti - nejen pro oko, ale i uvnitř přístroje.

Z pera designových mágů ve studiu deepdesign (Matteo Bazzicalupa a Raffaella Mangiarotti) vzešla celá série malých kuchyňských spotřebičů, které sjednocuje pohledný retro design s jasnými odkazy na zlatá šedesátá léta, jen tak tak že nepřekročí tenkou linii kýče. Ale tak to máme rádi. Rádi se obklopujeme luxusem, který voní příběhem o starých dobrých časech.

Protože umí

Pohádka o italské krásce by neměla dobrý konec, kdyby design nešel ruku v ruce s očekávaným výkonem. Svoji snídani máme sice rádi stylovou a fotogenickou, ale musí hlavně dobře chutnat. A to si pište, že chutná.

Jedenáct stupňů intenzity pro všechny, kterým je deset málo a ta pravá je vždycky mezi trojkou a čtyřkou. Možnost dohřát ještě chvilku, když to ještě není ono. Možnost jednostranného opečení a rozmrazování. Všechno pohodlné, pěkné a intuitivní díky podsvícenému ovládání, které na historizujícím těle přístroje nevaypadá ani trochu nepatřičně.

Protože SMEG

Říkejte tomu sbírka. Říkejte tomu třeba posedlost, nebo jak chcete. Ale mít stolní mixér, který vypadá skvěle vedle rychlovarné konvice, která se skvěle doplňuje s kuchyňským robotem, to je prostě lepší. A co vy, máte doma SMEG?


topinkovač smegNáš tip: Topinkovač SMEG TSF01

Nadstandardní funkce, nádherné tělo, garance dokonalé snídaně.

 

kuchyňský robot smegNáš tip: Kuchyňský robot SMEG SMF03

Retro design a naprosto soudobá moderní technologie v jednom. Solidní celokovové tělo a notná dávka italských vášnivých genů.

 

stolní mixér smegNáš tip: Stolní mixér SMEG BLF01

Silný a hezký. Hezký a silný. Poctivé materiály, poctivá výroba, záruka požitku, co jen tak neskončí.

 

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.