Odšťavňovače Vita Juicer Novis - představení produktu

Odšťavňovač Vita Juicer NovisMagazínČlánky a zajímavosti

Tento krásně navržený, ve Švýcarsku vyvinutý odšťavňovač patří právem k nejlepším na trhu, pokud rovnou není světovou jedničkou. Díky němu v mžiku vyrobíte džus s dužinou, čistý džus bez dužiny nebo smoothie, případně můžete využít nástavec - citrusovač a využít jeho sílu k odšťavňování pomerančů. 4 v 1 a to celé v těle z litého hliníku, bez použití plastů.

Všechny díly a příslušenství lze snadno namontovat i vyjmout a všechny lze mýt v myčce.

 

Video jednoduše a srozumitelně prezentuje tento perfektní odšťavňovač jako nejlepšího pomocníka do kuchyně.

Odšťavňovač Vita Juicer od švýcarské společnosti Novis bude právem ozdobou i velkým pomocníkem ve vaší kuchyni. Nejen pro svůj vzhled, který lze označit za velice pěkný, ale především pro svoji sílu a spolehlivost. Co je na odšťavňovači Vita Juicer skvělého, jsou jeho štyři funkce - výroba džusu s dužinou, bez dužiny, smoothie a lisování citrusů.

Odšťavňovač Novis Vita Juicer

Odšťavňovač od švýcarského výrobve Novis je hladký a jednoduše navržený, což oceníte při mytí.

Pokud žijete poněkud uspěchaný život (a kdo to tak dneska nemá?), nebo pokud máte doma děti, robustní a spolehlivý odšťavňovač je něco, co opravdu oceníte.

Tělo švýcarského odšťavňovače je na rozdíl od mnoha výrobků na trhu celé vyrobené z jednoho kusu litého hliníku, takže můžete očekávat opravdu hodně dlouhou životnost při plné zátěži a na závěr ještě možnost 100 % ekologické recyklace.

Navzdory své pevné a stabilní konstrukci nicméně odšťavňovač Vita Juicer není moc velký - nezabere příliš prostoru na kuchyňské lince a není ani tak těžký, že by nešel schovat do skříně.

Tělo odšťavňovače je vyrobeno z litého hliníku a všechny důležité díly jsou kovové, takže životnost přístroje je opravdu velmi dlouhá.

Pusťme se ale do výroby smoothie. Odšťavňovač disponuje velkým vstupním otvorem, takže nebudete muset trávit spoustu času krájením ovoce nebo zeleniny na malé kousky, v pohodě zpracuje třeba i půlky jablek nebo hrušek. Skvělou věcí je, že dokáže z každého kousku ovoce dostat až o 20 % více džusu, než konkurenční výrobky. Získáte tedy více šťávy, živin a vlákniny a vyhodíte méně zbytků.

detail odšťavňovače

Pokud násypkou vhodíte kus ovoce a přitlačíte k tomu určeným plastovým blokem, ovoce je v odšťavňovači namleto na malé kousky, které potom i se šťávou putují do odstředivého síta. Pokud vyjmete síto, dostanete šťávu včetně namleté dužiny.

Pokud z horní části odšťavňovače sejmete drtící nástavec na smoothie, můžete jedním kliknutím namontovat nástavec na lisování citrusů. Tvarově klasická hlavice pracuje stejně, jako všechny ostatní odšťavňovače. Vymačkaná šťáva míří do odstředivého bubnu, kde může nebo nemusí být umístěno sítko - zálěží jestli chcete ve vymačkané šťávě dužinu.

Multifunkční odštavňovač je velmi stabilní. Nejen že mu pomáhá větší, i když ne zbytečně velká, hmotnost, ale především stojí na pevných gumových nohách, které jsou protiskluzové a zároveň tlumí veškeré vibrace. Ovládání odšťavňovače je neuvěřitelně jednoduché - máme tu jeden otočný knoflík, vypnout a zapnout. Chod motoru je kultivovaný a tichý, takže hlasitým mixováním nerušíte domácí atmosféru, při snídani, ani během dne.

Stejně jednoduše, jako zacvaknete horní díl na místo, rozmontujete odťavňovač na jednotlivé díly, které můžete bezpečně umývat v myčce.

Všechny součástky odšťavňovače Vita Juicer Novis

Všechny součásti a výměnné díly přístroje vyjmete nebo vyměníte na jedno kliknutí. Vše je možné mýt v myčce.

Autor videa: swan teasmade

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.