Jak vybrat ten správný stolní mixér KitchenAid?

srovnání mixérů KtichenAidMagazín > Články a návody

Vybrané tři stolní mixéry KitchenAid patří svorně ke světové špičce, a to nejen přesvědčivým výkonem, ale i kvalitou řemeslného zpracování a životností. Pro který z nich se rozhodnete, bude záležet na vašich individuálních požadavcích. Prohlédněte si srovnávací tabulku i obrázky všech modelů.

 Mixér Artisan 5KSB5553

Profesionální mixér, který snese provozní zatížení v menší restauraci, nebo najde uplatnění v cukrárně, ještě nikdy nevypadal takto skvěle. Na výběr máte z mnoha barevných odstínů a díky tomu můžete Vaší kuchyni vtisknout osobitý styl. Celá konstrukce a doplňky stolního mixéru KitchenAid 5KSB553EER se zcela podřizuje perfektnímu výkonu, dlouhé životnosti a naprostému pohodlí při obsluze. Vedle toho ale výrobek prezentuje neokoukaný design, který překonává generace.


Příslušenství

Mixér Diamond 5KSB1585

Stolní mixér Diamond od společnosti KitchenAid si bez problémů poradí s ledem, mraženými potravinami či celými kusy ovoce a zeleniny. Jedinečnou novinkou je progran " Soft Start" určena na míchání horkých pokrmů, který má automatické zrychlení, postupně do maximálních otáček a na závěr procesu se program sám zastaví, a tak se o nic nemusíte starat. Mixér Diamond je v základu s tvrzenou plastovou nádobou o objemu 1,7 L.

Příslušenství

Mixér s magnetickým pohonem 5KB5080

Mixér s magnetickým pohonem a motorem o výkonu 2HP dělá práci za vás, a to skutečně se vším všudy. Jednoduše zvolíte program, vsunete mixovací nádobu, která se magneticky uzamkne do bezpečné polohy, stisknete tlačítko a můžete v klidu odejít... není totiž potřeba žádného dalšího ručního zásahu, pěchování surovin, přidržování víka nebo snad dokonce přidržování přístroje. Na výběr je z několika barevných provedení, tak aby ladil s Vaší kuchyní.

Příslušenství

Srovnání stolních mixérů podle technických parametrů a vlastností

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.