Jak vybrat rychlovarnou konvici KitchenAid?

rychlovarná konvice KitchenAidMagazín > Články a návody

V segmentu špičkových rychlovarných konvic už dávno nejde jen o prosté přivedení vody k varu. Kupujeme reprezentativní design a řadu pokročilých funkcí. Jak se v nabídce zorientovat a jak si vybrat rychlovarnou konvici přesně podle vlastních potřeb, se můžete snadno dozvědět v následujícím článku.

 

Rychlovarná konvice Artisan 5KEK1522


Tato rychlovarná konvice se vyrábí v největší škále barev a nabízí především tyto další výhody: Plynulou regulaci teploty vypnutí mezi 50 a 100 °C, dobře viditelný teploměr, který funguje i bez napájení, dvojité stěny, které drží vodu ohřátou výrazně déle a snižují hlučnost. Objem 1,5 l.

Rychlovarná konvice 5KEK1722

U této moderní konvice oceníte zvětšený objem 1,7 l, nastavení teploty vypnutí mezi 50 a 100 °C, přehledný LED panel s informacemi a momentální teplotou vody, který funguje i mimo podstavec s napájením.

Rychlovarná konvice 5KEK1222


Tato konvice o velikosti 1,25 l je především brilantní designovou záležitostí - nejvíce připomíná tradiční konvice na vaření vody, jaké bývaly v každé domácnosti. Přes svoji jednodušší výbavu se stále jedná o velmi precizní výrobu dotaženou do nejmenších detailů.

Srovnání rychlovarných konvic podle parametrů a vlastností


 

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.