4. díl - jak vybrat správný kuchyňský robot KitchenAid?

srovnání robotů ArtisanMagazínČlánky a zajímavosti

V této sérii článků se zabýváme podstatnými rozdíly mezi jednotlivými modely kuchyňských robotů KitchenAid.

Ať už jste pekař amatér, nebo si v cukrárně vyděláváte na slušné živobytí, někde v nabídce KitchenAid se nachází kuchyňský robot přímo určený pro vás.

Přejít na první část...
Přejít na druhou část...
Přejít na třetí část...

 

Robot Artisan 5KSM7580

výběr kuchyňských robotů kitchenaid

Barevná škála sedmilitrových robotů KitchenAid Artisan 5KSM7580

Je jeden z nevýkonnějších a nejrobustnějších kuchyňských robotů modelové řady Artisan a na rozdíl od „Malého Artisanu“ má mísu o objemu 6,9 L, motoru o výkonu 1,3 koňské síly – což z něj dělá šampióna mezi našimi kuchyňskými roboty. Kapacita mísy o objemu 6,9 L vám umožní rychle a efektivně zpracovávat i velké množství surovin, jako například uhníst těsto na 8 bochníků chleba, stovky koláčků anebo ušlehat 2 litry šlehačky najednou

Hlavní předností robotu Artisan 5KSM7580 je extrémně tichý motor s deseti rychlostmi kdy si regulujete otáčky od 40 do 200 za min. Samotný motor má nevídaný výkon 1,3 koňské síly (970 wattů) o příkonu 500 W, což jistě uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře. Přímý pohon robotu je konstruován za pomocí mohutných ozubených kol, které jsou využity v celokovové převodové soustavě robotu.

Pokud Vás zajímají technické parametry:

Příkon 500 W, výkon 1,3 koňské síly (970W) Typ motoru DC (stejnosměrný proud) Počet otáček 40 - 200 / rychlost 1-10, typ regulace otáček ELEKTRONICKÁ Objem mísy 6,9l s pohodlnou rukojetí Materiál motorové jednotky LITÝ ZINEK Rozměry výrobku (v x š x h) 41,9 x 28,6 x 36,8 cm Hmotnost výrobku 13,1 kg

Standardní vybavení robotů:

vybavení kuchyňských robotů KitchenAid

Hnětací hák (5K7SDH), plochý šlehač (5K7SFB), šlehací metla (5K7EW), nalévací štít (5K7PS) a nerezová mísa o objemu 6,9 litru (5KR7SB).


kuchyňský robot kitchenaid artisan 5ksm7580Náš tip: Opravdový sedmilitrový robot pro domácnost

Málo se to ví, ale model 5KSM7580 je navzdory své velikosti a síle normální kuchyňský robot do domácnosti. Sedmilitrová pracovní mísa je totiž něco, bez čeho se průměrná osmičlenná americká rodina neobejde.

Máte čirou náhodou taky dětí jako smetí, provozujete nějaké gastronomické zařízení, nebo jste prostě pekař s velkou pecí? Neváhejte.

 

Na první díl článku...
Na druhý díl článku...
Na třetí díl článku..

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

navštivte také eKitchenAid.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.